Hobbywinkels voor wenskaarten en scrapbooking in Nederland en België

Type letters of cijfers in één van de invulvakjes en klik vervolgens op de bijbehorende keuzeknop. U krijgt dan een lijst te zien van hobbywinkels die voldoen aan de opgegeven waarde.
Wilt u weten welke hobbywinkels in een bepaald gebied aanwezig zijn geef dan de eerste twee cijfers van de postcode en vink "Regio" aan. Alle winkels van de opgegeven postcode plus alle omliggende postcodes worden dan getoond. Deze optie werkt alleen binnen Nederland. Klik hier voor een postcodekaart van Nederland.
Hobbywinkels in België hebben een B en een spatie voor de postcode staan. Bijvoorbeeld Brussel heeft als postcode: B 1000. Wilt u weten welke postcodes in België bij u in de buurt voorkomen klik dan hier voor een postcodekaart van België.
We doen ons best om de gegevens van hobbywinkels voor wenskaarten en scrapbooking zo accuraat mogelijk te houden. We kunnen echter niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten!

Indien u een winkel kent die niet in de lijst voorkomt of een correctie voor wilt stellen dan zouden wij het zeer op prijs stellen indien u dit via deze link aan ons doorstuurt.

Naam: Plaats: Postcode:       Regio:
               


Voor de opgegeven zoekterm is geen informatie gevonden.